Trimite unui prieten

DEZBATERE PUBLICĂ PRIVIND REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECŢIEI DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ORADEA

Marti , 9 Ianuarie 2018, 13:49

Exportă PDF - DEZBATERE PUBLICĂ PRIVIND REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECŢIEI DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ORADEA Tipărește pagina - DEZBATERE PUBLICĂ PRIVIND REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECŢIEI DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ORADEA Trimite unui prieten - DEZBATERE PUBLICĂ PRIVIND REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECŢIEI DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ORADEA
DEZBATERE PUBLICĂ PRIVIND REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECŢIEI DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ORADEA

În conformitate cu prevederile Legii nr.52/2003, republicată, privind transparenţa decizională în administraţia publică locală, Administraţia Socială Comunitară Oradea propune spre dezbatere publică REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECŢIEI DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ORADEA, regulament întocmit în baza prevederilor HG nr.797/2017, a Legii nr.292/2011 şi a Legii nr.215/2001.

Propunerile, sugestiile şi opiniile referitoare la regulamentul propus se pot transmite pe adresa de e-mail asco@rdsor.ro sau se pot depune la Serviciul Relaţii cu Publicul din cadrul instituţiei până la data de 20.02.2018.

Dezbaterea publică a regulamentului va avea loc joi, 20.02.2018, ora 16.00, la sediul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea, str. Primăriei nr. 42.

FIŞIERE ATAŞATE

  • REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECŢIEI DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ORADEA;
  • RAPORTUL DE SPECIALITATE PRIVIND APROBAREA REGULAMENTULUI DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECȚIEI DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ ORADEA;
  • PROIECTUL DE HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA REGULAMENTULUI DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECȚIEI DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ ORADEA.

 

Fișiere - DEZBATERE PUBLICĂ PRIVIND REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECŢIEI DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ORADEA

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert