Trimite unui prieten

DEZBATERE PUBLICĂ PRIVIND REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECŢIEI DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ORADEA

Marti , 9 Ianuarie 2018, 13:49

Exportă PDF - DEZBATERE PUBLICĂ PRIVIND REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECŢIEI DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ORADEA Tipărește pagina - DEZBATERE PUBLICĂ PRIVIND REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECŢIEI DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ORADEA Trimite unui prieten - DEZBATERE PUBLICĂ PRIVIND REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECŢIEI DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ORADEA
DEZBATERE PUBLICĂ PRIVIND REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECŢIEI DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ORADEA

În conformitate cu prevederile Legii nr.52/2003, republicată, privind transparenţa decizională în administraţia publică locală, Administraţia Socială Comunitară Oradea propune spre dezbatere publică REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECŢIEI DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ORADEA, regulament întocmit în baza prevederilor HG nr.797/2017, a Legii nr.292/2011 şi a Legii nr.215/2001.

Propunerile, sugestiile şi opiniile referitoare la regulamentul propus se pot transmite pe adresa de e-mail asco@rdsor.ro sau se pot depune la Serviciul Relaţii cu Publicul din cadrul instituţiei până la data de 20.02.2018.

Dezbaterea publică a regulamentului va avea loc joi, 20.02.2018, ora 16.00, la sediul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea, str. Primăriei nr. 42.

FIŞIERE ATAŞATE

  • REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECŢIEI DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ORADEA;
  • RAPORTUL DE SPECIALITATE PRIVIND APROBAREA REGULAMENTULUI DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECȚIEI DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ ORADEA;
  • PROIECTUL DE HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA REGULAMENTULUI DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECȚIEI DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ ORADEA.

 

Fișiere - DEZBATERE PUBLICĂ PRIVIND REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DIRECŢIEI DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ORADEA

Comentarii

Romania 100
Bugetare participativa
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Partener de cultura