Din 730 de incinte, 630 sunt deja dotate cu sistem de închidere electronică

Trimite unui prieten

Din 730 de incinte, 630 sunt deja dotate cu sistem de închidere electronică

Miercuri , 6 Septembrie 2017, 14:30

Exportă PDF -  Din 730 de incinte, 630 sunt deja dotate cu sistem de închidere electronică Tipărește pagina -  Din 730 de incinte, 630 sunt deja dotate cu sistem de închidere electronică Trimite unui prieten -  Din 730 de incinte, 630 sunt deja dotate cu sistem de închidere electronică
 Din 730 de incinte, 630 sunt deja dotate cu sistem de închidere electronică

În ultimii șapte ani, Primăria Oradea a montat în toate cartierele orașului 730 de incinte metalice pentru depozitarea deșeurilor menajere.

Dintre acestea, 620 au fost dotate cu sistem de închidere electronică prin montarea de panouri solare, astfel: 530 au fost dotate de către S.C RER Ecologic Service și 90 de către Primăria Oradea.

În mai 2015, Primăria Oradea semna cu societatea RER Ecologic Service prelungirea cu 4 ani a duratei contractului de delegare a gestiunii seviciului public de salubrizare a municipiului, cu condiţia asumării de către operator a realizării şi finanţării unui plan de investiţii în sumă de 850.000 euro (fără TVA). Prin urmare, şi închiderea electronică a celor 530  incinte metalice pentru depozitarea deșeurilor menajere se face de către RER în baza acestui plan de investiţii asumat.

Sistemul de închidere electronic are avantajul de a permite accesul în incinte doar persoanelor autorizate, respectiv al locatarilor și numai pe bază de cartelă.

Astfel, prin această măsură a închiderii electronice se asigură o mai bună întreținere a incintelor, prin oprirea accesului diverselor persoane care veneau să  scormonescă și să sustragă din gunoaie.

În continuare, Primăria Oradea va dota cu sistem de închidere electronică și restul de 110 incinte.

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert