Trimite unui prieten

Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru și Victor Socaciu vor concerta pe 20 noiembrie la Oradea în cadrul evenimentului ”ROMÂNIA NE UNEȘTE!”

Marti , 12 Noiembrie 2019, 10:41

Exportă PDF - Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru și Victor Socaciu vor concerta pe 20 noiembrie la Oradea în cadrul evenimentului ”ROMÂNIA NE UNEȘTE!” Tipărește pagina - Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru și Victor Socaciu vor concerta pe 20 noiembrie la Oradea în cadrul evenimentului ”ROMÂNIA NE UNEȘTE!” Trimite unui prieten - Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru și Victor Socaciu vor concerta pe 20 noiembrie la Oradea în cadrul evenimentului ”ROMÂNIA NE UNEȘTE!”
Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru și Victor Socaciu vor concerta pe 20 noiembrie la Oradea în cadrul evenimentului ”ROMÂNIA NE UNEȘTE!”

Aflat deja la a treia ediție, evenimentul „România ne unește!" anticipează sărbătoarea Marii Uniri și a Zilei Naționale de pe 1 decembrie, iar ediția de anul acesta va aduce la Oradea un spectacol de folk de colecție.

Trei artiști români consacrați: Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru și Victor Socaciu, cantautori celebri, vor aduce pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Oradea o parte din abecedarul folk, classic. Spectacolul cuprinde atât piese noi, cât și cântece devenite în ani foarte cunoscute: "La un ceai", "Cântec pentru Charlie Chaplin", "Țara și caii", "Oameni de zăpadă", "Treceți batalioane române Carpații", "Suflet fără chei", "Omul pădurii", "Floare de colț", "M-am îndrăgostit numai de ea", "La adio", "Aruncarea în valuri", "Din prea mult, sau prea puțin", "Actorul".

Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, în 20 noiembrie, de la ora 19:30, iar accesul se face pe bază de bilet.

Pretul unui bilet este de 15 lei. Biletele au fost puse în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea și pot fi achiziționate de luni până vineri, între orele 09:00 - 17:00.

Organizatori: Visit Oradea și Primăria Oradea.

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2