Trimite unui prieten

Echipajele RER au acţionat pentru deszăpezire pe urgența I și II de la primele ore ale dimineţii

Miercuri , 13 Ianuarie 2021, 10:10

Exportă PDF - Echipajele RER au acţionat pentru deszăpezire pe urgența I și II de la primele ore ale dimineţii Tipărește pagina - Echipajele RER au acţionat pentru deszăpezire pe urgența I și II de la primele ore ale dimineţii Trimite unui prieten - Echipajele RER au acţionat pentru deszăpezire pe urgența I și II de la primele ore ale dimineţii
Echipajele RER au acţionat pentru deszăpezire pe urgența I și II de la primele ore ale dimineţii

Având în vedere căderile de zăpadă din ultimele ore, echipajele RER VEST au ieșit în teren încă de la ora 5.00 dimineața, acționând pe urgenţa I cu 22 de utilaje pentru împrăștiat antiderapant solid și cu o cisternă cu clorură de calciu, care a acționat în zona pietonală (centrul orașului).

În Piața Unirii s-a intervenit manual pentru împrăștiere de clorură de magneziu.

„În jurul orei 7.00 a început acțiunea de deszăpezire și pe urgența II, iar în acest moment, având în vedere că faptul că ninsoarea continuă, s-a revenit la urgenţa I", a precizat  Florin Gontariu, director general tehnic-investiții în cadrul RER Vest.

De menționat că în municipiul Oradea au fost stabilite patru urgențe pentru cele 882 de artere de circulație. Astfel, urgenţa I presupune deszăpezirea intrărilor și ieșirilor din oraș, a arterelor principale, a căilor mijloacelor de transport în comun; urgenţa II presupune intervenţia pentru deszăpezirea căilor de legătură dintre cartiere; urgenţa III vizează toate străzile asfaltate din oraş, iar urgenţa IV toate străzile neasfaltate din municipiu.

Totodată, Primăria Oradea roagă cetăţenii să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele din dreptul imobilelor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea.

Reamintim că Poliția Locală poate aplica, pentru nerespectarea acestor obligaţii, sancţiuni contravenţionale cu amenzi cuprinse între 500-2500 lei.

 

 

 

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421