Trimite unui prieten

Eveniment artistic realizat de copii cu sindrom Down, la Dumbrava Minunată

Miercuri , 5 Aprilie 2017, 14:45

Exportă PDF - Eveniment artistic realizat de copii cu sindrom Down, la Dumbrava Minunată Tipărește pagina - Eveniment artistic realizat de copii cu sindrom Down, la Dumbrava Minunată Trimite unui prieten - Eveniment artistic realizat de copii cu sindrom Down, la Dumbrava Minunată
Eveniment artistic realizat de copii cu sindrom Down, la Dumbrava Minunată

Asociaţia Down din Oradea, la invitaţia Administraţiei Sociale Comunitare Oradea, a realizat azi, 05.04.2017, o reprezentaţie artistică, o piesă de teatru de păpuşi, intitulată „Turtiţa", adaptare după un cunoscut basm rusesc. Evenimentul s-a desfăşurat la Creşa Dumbrava Minunată, locaţie în care, de câţiva ani, Asociaţia Down şi-a desfăşurat activitatea.

Spectacolul, care este foarte uşor acceptat şi înţeles de copiii de vârstă antepreşcolară,  a fost pus în scenă de copiii cu Sindrom Down din cadrul asociaţiei, sub îndrumarea dnei.profesor Nela Axinte.

Acest eveniment face parte dintr-un proiect al Administraţiei Sociale Comunitare Oradea şi al Asociaţiei Down Oradea, prin care se are în vedere sensibilizarea comunității în a accepta şi a susţine integrarea persoanelor cu Sindrom Down, să se acorde şanse egale cu ale celorlalte persoane şi să contribuie la schimbarea unor prejudecăţi vizavi de aceşti oameni speciali. Astfel, acest spectacol reprezintă dovada că persoanele cu Sindrom Down pot ajuta comunitatea, însă depinde de societate să aibă deschiderea să-I primească în mijlocul ei.

Asociația Down Oradea România este o asociație de părinți care are ca misiune asigurarea unei vieți decente pentru persoanele cu Sindrom Down și familiilor lor. Copiii cu Sindrom Down sunt copii speciali care oferă multă iubire şi au nevoie de multă înţelegere.

 

 

Galeria foto - Eveniment artistic realizat de copii cu sindrom Down, la Dumbrava Minunată

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Partener de cultura