Trimite unui prieten

Expertul Senior al Băncii Mondiale va susține o conferință la Oradea

Marti , 15 Octombrie 2019, 14:41

Exportă PDF - Expertul Senior al Băncii Mondiale va susține o conferință la Oradea Tipărește pagina - Expertul Senior al Băncii Mondiale va susține o conferință la Oradea Trimite unui prieten - Expertul Senior al Băncii Mondiale va susține o conferință la Oradea
Expertul Senior al Băncii Mondiale va susține o conferință la Oradea

Primăria Municipiului Oradea vă invită vineri, 18 octombrie 2019, de la ora 17.00, în Sala Mare a Primăriei Oradea, la o întâlnire cu Marcel Heroiu, expert Senior al Băncii Mondiale, care va susține conferința "Cum se dezvoltă o comunitate?".

Marcel Heroiu lucrează ca Expert Senior Dezvoltare Urbană în biroul Băncii Mondiale din București, România. El deține o diplomă de licență în economie de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, România și un doctorat în dezvoltare regională de la Universitatea Cornell, Ithaca, New York, Statele Unite ale Americii. Printre domeniile-cheie în care a lucrat se numără: politici de dezvoltare urbană și regională și competitivitate; gestionarea programelor operaționale UE; prioritizarea proiectelor; guvernare locală și regională; dezvoltare durabilă și schimbări climatice; și reamenajarea zonelor industriale dezafectate. A contribuit la sau a condus proiecte în România, Polonia, Turcia, SUA, Serbia, Macedonia, Bosnia și Herțegovina, India, Georgia, Azerbaidjan și Croația.

Expertul va fi prezentat publicului orădean de către primarul municipiului Oradea Ilie Bolojan. Intrarea este liberă.

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2