Trimite unui prieten

Expoziție de fotografie Alexandrino Lei Ariosa din Macau (China) la Muzeul Orașului Oradea

Luni , 8 Octombrie 2018, 14:23

Exportă PDF - Expoziție de fotografie Alexandrino Lei Ariosa din Macau (China) la Muzeul Orașului Oradea Tipărește pagina - Expoziție de fotografie Alexandrino Lei Ariosa din Macau (China) la Muzeul Orașului Oradea Trimite unui prieten - Expoziție de fotografie Alexandrino Lei Ariosa din Macau (China) la Muzeul Orașului Oradea
Expoziție de fotografie Alexandrino Lei Ariosa din Macau (China) la Muzeul Orașului Oradea

Marți, 16 octombrie 2018, la ora 17:00, cu ocazia celei de-a VI-a ediții a Festivalului Fotografiei Chineze în România, va avea loc în sălile de expoziții ale Colecției de Tehnică și Artă Fotografică "Ștefan Tóth István" din cadrul secției de Istorie a Muzeului Orașului Oradea, vernisarea expoziției reputatului artist fotograf Alexandrino Lei Ariosa (Dino) din Macau, China, organizată de Asociația Internațională "Euro Foto Art" în parteneriat cu Muzeul Orașului Oradea - Complex Cultural.

Expoziția de artă fotografică este alcătuită din 72 de fotografii alb-negru și color grupate în mai multe cicluri. Majoritatea imaginilor prezintă tradițiile populare chineze, fotografiate în decoruri de peisaje de basm. O serie de imagini au fost fotografiate în diferite părți ale Africii. Artistul fotograf expozant se prezintă în expoziție și cu latura creativă modernă, cu o serie de portrete de avangardă, într-o abordare spectaculoasă.

Lucrările vor fi prezentate de către artistul fotograf dr. Teodor Pantea EFIAPs, directorul departamentului relații internaționale al Asociației Internaționale "Euro Foto Art". Expoziția va fi deschisă oficial de către artistul fotograf Ștefan Tóth AFIAP, președintele Asociației Internaționale "Euro Foto Art", curatorul expoziției. Toți iubitorii artei fotografice sunt așteptați să participe la eveniment.

Momentele muzicale vor fi oferite de către artistul de violă Thurzó Sándor József, care va interpreta mai multe piese din repertoriul chinezesc.

Expoziția artistului fotograf Alexandrino Lei Ariosa va rămâne la dispoziția publicului până la data de 08.11.2018, de marți până duminică, între orele 10:00 - 18:00.

 

Galeria foto - Expoziție de fotografie Alexandrino Lei Ariosa din Macau (China) la Muzeul Orașului Oradea

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta