Trimite unui prieten

Expoziție la Cetatea Oradea: Iluzie și reflecție

Miercuri , 13 Ianuarie 2016, 12:47

Exportă PDF - Expoziție la Cetatea Oradea: Iluzie și reflecție Tipărește pagina - Expoziție la Cetatea Oradea: Iluzie și reflecție Trimite unui prieten - Expoziție la Cetatea Oradea: Iluzie și reflecție
Expoziție la Cetatea Oradea: Iluzie și reflecție

Primăria Municipiului Oradea, Asociația Civică pentru Cetatea Oradea, Muzeul și Instituția Națională de Istorie Teatrală organizează evenimentul „Iluzie și reflecție" o expoziție despre viața și cariera artistică a contelui Bánffy Miklós.

Vernisajul expoziției va avea loc în 22 ianuarie 2016, ora 13.00, la Cetatea Oradea, Piața Emanuil Gojdu, nr. 41, Corpul A, etajul I.

Expoziția va fi deschisă de către Huszár István, viceprimarul Municipiului Oradea și dl. Prőhle Gergely, subsecretar de stat pentru Afaceri Internaționale și Europene, Ungaria.

Totodată, în cadrul expoziției va rula documentarul Griff, realizat de Oláh Katalin.

Expoziția este deschisă publicului până în data de 28 februarie 2016, de luni până vineri, între orele 12.00 - 15.30.

Născut în Cluj, Banffy Miklos a fost o personalitate care s-a remarcat prin talentele artistice, dar şi prin activitatea sa politică. A ajuns ministru de externe al Ungariei, în 1921. Castelul Banffy de la Bonţida, județul Cluj, are o istorie de 600 de ani. La sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, a fost incendiat de nemţi şi atunci au ars mobilierul, biblioteca şi galeria de tablouri.

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert