Festivalul Toamna Orădeană - ediția 2017

Trimite unui prieten

Festivalul Toamna Orădeană - ediția 2017

Joi , 7 Septembrie 2017, 14:53

Exportă PDF - Festivalul Toamna Orădeană - ediția 2017 Tipărește pagina - Festivalul Toamna Orădeană - ediția 2017 Trimite unui prieten - Festivalul Toamna Orădeană - ediția 2017
Festivalul Toamna Orădeană - ediția 2017

Peste fix 28 de zile vom răspândi împreună bucuria de a fi orădeni la cea de a 26-a ediție a Toamnei Orădene. Ediția 2017 va aduce la Oradea originalitate atât prin locațiile alese cât și prin programul de diversitate și multiculturalitate. Două locații principale vor întâmpina orădenii, dar și turiştii, în acest an la Toamna Orădeană: Piața Unirii și Cetatea Oradea.

Organizată de Primăria Municipiului Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), Toamna Orădeană din 2017 - Piața Unirii și Cetatea Oradea va avea loc în perioada 5 - 8 octombrie.

CULTURĂ ȘI MUZICĂ BUNĂ

Experiențe inedite se vor regăsi în programul ediției 2017, atât prin muzica bună cu artiști consacrați, cât și prin spectacole culturale și multe surprize culinare. Timp de 4 zile, Oradea va fi cuprinsă de bucuria unui eveniment creat special pentru ea, atât prin locațiile alese, care vor angrena întregul oraş, cât și prin evenimente și activități culturale care să îi facă pe participanţi să fie mândri că fac parte din această sărbătoare.

Evenimentul se va deschide în 5 octombrie, începând cu orele 16:00, simultan în cele două locații principale  - Piața Unirii și Cetatea Oradea și se va încheia duminică, 8 octombrie, cu focuri de artificii.

EXPERIENȚE CULINARE

Pentru că prețuim comunitatea locală, dorim să prezentăm tot ceea ce are mai bun Oradea de oferit. În Piața Unirii, experiența culinară va fi oferită de restaurante sau vendori din zonă, care se vor întrece în mâncăruri cât mai delicioase - TASTE of Oradea.

STREET FOOD la Cetatea Oradea, cei mai apreciați vendori de la Street FOOD Festival vor contribui la atmosfera boemă și relaxantă din Cetate.

În această toamnă bucătăria stradală va încânta orădenii cu experiențe culinare diverse și multiculturale, în cele două locații dedicate evenimentului.

Accesul acestora în cadrul evenimentului va fi anunțată în zilele următoare printr-o selecție de ocupare a spațiilor disponibile. Dorim să oferim o experiență unică participanților, astfel că vom fi foarte atenți la modul de prezentare și la produsele pe care vendorii le vor propune.

LOCAȚII - PIAȚA UNIRII ''TASTE of Oradea'' și CETATEA ORADEA ''STREET FOOD la Cetate''

PIAȚA UNIRII - cea mai frumoasă piață publică va aduce bucurie vizitatorilor prin decoruri inedite și zone de relaxare, food și activități pentru copii. Piața Unirii nu va fi singurul loc în care Toamna Orădeană va aduce noutăți orădenilor; CETATEA ORADEA, simbolul orașului Oradea, va fi un punct important de atracție prin amenajarea mai multor zone de food (STREET FOOD la Cetate), activități pentru copii, cultură şi tradiții, concerte. Cartierele orădene vor fi și ele „scenele" unor concerte și spectacole de stradă.

În perioada imediat următoare, în cadrul unei conferințe de presă, vom prezenta detalii suplimentare legat de eveniment, precum și programul final al evenimentului.

PARTENERI:

Partener oficial: WhyNot

Partener: myDeck

Partener media: InfoOradea.ro, Ghid Local Oradea

 

Fișiere - Festivalul Toamna Orădeană - ediția 2017

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert