Trimite unui prieten

În săptămâna dinaintea Zilei Morților, program prelungit la Cimitirul Municipal

Miercuri , 16 Octombrie 2019, 15:29

Exportă PDF - În săptămâna dinaintea Zilei Morților, program prelungit la Cimitirul Municipal Tipărește pagina - În săptămâna dinaintea Zilei Morților, program prelungit la Cimitirul Municipal Trimite unui prieten - În săptămâna dinaintea Zilei Morților, program prelungit la Cimitirul Municipal
În săptămâna dinaintea Zilei Morților, program prelungit la Cimitirul Municipal

Începând de luni, 28 octombrie 2019, și până duminică, 3 noiembrie 2019, inclusiv, Cimitirul Municipal Rulikowski va fi deschis între orele 8-21, Administrația Domeniului Public Oradea venind în sprijinul celor care doresc să-și pregătească mormintele pentru Ziua Morților.

În toată această perioadă, accesul auto în cimitir va fi permis în schimbul unei taxe de 6 lei, cu mențiunea că intrarea autovehiculelor în cimitir se va face pe poarta principală, iar ieșirea se va face pe poarta dinspre cartierul Europa.

În ziua de vineri, 1 noiembrie, accesul auto în cimitir va fi interzis, cu excepția  autovehiculelor care transportă persoane cu handicap locomotor sau cu mobilitate redusă, în baza legitimației care atestă acest fapt, afișate pe parbrizul autovehiculelor. Viteza de deplasare în incinta cimitirului va trebui menținută la maximum 15 km/h, iar parcarea se va face fără a deranja accesul pietonilor şi traficul auto.

Cei care doresc unelte pentru aranjarea mormintelor (sape, greble, lopeţi, mături etc.) le pot obţine la intrarea în cimitir, pe baza actului de identitate. Tot la intrarea în cimitir, precum și la poarta dinspre cartierul Europa, vor fi amenajate spații de unde aparținătorii își vor putea procura flori, candele, lumânări sau coronițe în amintirea celor dragi.

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2