Trimite unui prieten

Încă o sesizare din mediul online, soluţionată prompt de poliţiştii locali

Miercuri , 9 August 2017, 14:29

Exportă PDF - Încă o sesizare din mediul online, soluţionată prompt de poliţiştii locali Tipărește pagina - Încă o sesizare din mediul online, soluţionată prompt de poliţiştii locali Trimite unui prieten - Încă o sesizare din mediul online, soluţionată prompt de poliţiştii locali
Încă o sesizare din mediul online, soluţionată prompt de poliţiştii locali

Ca urmare a publicării în mediul online a unei sesizări cu privire la depozitarea ilegală pe Calea Sântandrei - Cartierul Bălcescu a unor deşeuri, poliţiştii locali s-au sesizat și au acționat prompt.

În urma identificării autoturismului ce figurează pe  societatea Eusebia Farm SRL, cu sediul în comuna Șuncuiuș, prin intervenția polițiștilor locali din cadrul Compartimentului Protecția Mediului - Poliția Ecologică a fost identificată și persoana care a efectuat depozitarea unor saci cu rumeguș și deșeuri rezultate din construcții, aceasta fiind C. N. V. (58 ani) din com. Șuncuiuș, care executa lucrări de construcții la un imobil situat în Cartierul Bălcescu. Contravenientul și-a recunoscut fapta, menționând la rubrica Obiecțiuni din cadrul PVCSC că: "LOCUL DE DEPOZITARE NU ESTE INSCRIPȚIONAT CU RESTRICȚII ÎN ACEST SENS".

În consecință, polițiștii locali au sancționat fapta cu amendă contravențională în valoare de 1.000 lei, iar ca măsură complementară obligația de a elibera domeniul public de depozitările efectuate ilegal și transportarea lor la Depozitul de deşeuri din cadrul Centrului de Management Integrat al Deşeurilor "Eco Bihor", de pe str. Matei Corvin nr. 327.

Reamintim că la depozitul Eco Bihor, depozitarea unei tone de moloz rezultată din construcții sau reamenajări costă 2,5 euro + TVA (aprox. 15 lei), în comparație cu amenzile pentru depozitarea pe domeniul public care încep de la 1.000 la 2.500 lei.

Poliţia Locală Oradea ține să mulțumească cetățenilor ce se implică și dau dovadă de spirit civic, pentru a ne sprijini în demersul nostru comun, de a face un pas important în lupta împotriva depozitărilor ilegale de pe spațiul public al municipiului Oradea. De asemenea, reamintim numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera noastră de competenţă - 0259.969 - Dispecerat.

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert