Trimite unui prieten

Încă un contribuabil care a plătit impozitul online a câștigat o zi de distracție la Aquapark Nymphaea

Vineri , 1 Februarie 2019, 12:38

Exportă PDF - Încă un contribuabil care a plătit impozitul online a câștigat o zi de distracție la Aquapark Nymphaea Tipărește pagina - Încă un contribuabil care a plătit impozitul online a câștigat o zi de distracție la Aquapark Nymphaea Trimite unui prieten - Încă un contribuabil care a plătit impozitul online a câștigat o zi de distracție la Aquapark Nymphaea
Încă un contribuabil care a plătit impozitul online a câștigat o zi de distracție la Aquapark Nymphaea

Astăzi, 1 februarie, a avut loc a doua extragere în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea" din anul 2019. Începută în anul 2017, campania pentru recompensarea cetățenilor și firmelor care achită online impozitele a ajuns la cel de-al treilea an de desfășurare, perioadă în care au fost desemnați 18 câștigători ai pachetelor de familie la Aquapark Nymphaea.  

La a doua extragere din acest an au fost înscriși contribuabilii care au plătit online în perioada 21 - 27 ianuarie 2019, integral, impozitele datorate pentru anul în curs.

Din cei 1.195 de contribuabili înscriși, prin extragerea computerizată a fost desemnat câștigătorul Maghiar Alin-Florin, proprietar, de pe strada Nicolae Bălcescu. Acesta va fi înștiințat prin adresă la domiciliu privind posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, ghișeele 3 sau 4 din Piramidă, începând de luni, 4 februarie, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârşitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Primăria Oradea le mulțumește tuturor contribuabililor, amintind pe această cale că cei care își plătesc integral impozitul până în 31 martie beneficiază de o bonificație fiscală de 8% pentru plățile online și de 5% în cazul plăților la ghișee. De asemenea, cei care îl plătesc online pot câștiga, săptămânal prin tragere la sorți, până la sfârşitul lunii martie, o zi de distracție la aquapark alături de familie (2 adulți și 2 copii sub 18 ani).

Următoarea extragere va avea loc săptămâna viitoare, în data de 8 februarie.

 

 

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta