Trimite unui prieten

ÎNCEPÂND CU DATA DE 20 OCTOMBRIE 2020 SE DISTRIBUIE ȘI SE PREIAU CERERILE PENTRU AJUTORUL DE ÎNCĂLZIRE

Vineri , 16 Octombrie 2020, 14:01

Exportă PDF - ÎNCEPÂND CU DATA DE 20 OCTOMBRIE 2020 SE DISTRIBUIE ȘI SE PREIAU CERERILE PENTRU AJUTORUL DE ÎNCĂLZIRE Tipărește pagina - ÎNCEPÂND CU DATA DE 20 OCTOMBRIE 2020 SE DISTRIBUIE ȘI SE PREIAU CERERILE PENTRU AJUTORUL DE ÎNCĂLZIRE Trimite unui prieten - ÎNCEPÂND CU DATA DE 20 OCTOMBRIE 2020 SE DISTRIBUIE ȘI SE PREIAU CERERILE PENTRU AJUTORUL DE ÎNCĂLZIRE
ÎNCEPÂND CU DATA DE 20 OCTOMBRIE 2020 SE DISTRIBUIE ȘI SE PREIAU CERERILE PENTRU AJUTORUL DE ÎNCĂLZIRE

Începând cu data de 20.10.2020, Direcţia de Asistență Socială Oradea va asigura distribuirea formularelor tipărite (cerere - declarație pe proprie răspundere) precum și preluarea documentelor necesare acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei pentru sezonul rece 2020-2021, la sediul instituției din str. Primăriei nr. 42 - Serviciul Relații cu Publicul și Evaluare Inițială (cam.17) în următorul interval orar:

Luni -Miercuri: 07:30 - 16:30

Joi: 07:30 - 18:30

Vineri: 07:30 - 16:00

De asemenea, formularele pot fi descărcate de pe site-ul Direcției de Asistență Socială Oradea www.daso-oradea.ro →Acte necesare și Formulare Online →Serviciul Social.

Tot aici, pot fi obținute informații privind:

  • Cuantumul ajutorului pentru încălzirea locuinţei;
  • Actele necesare în vederea obţinerii ajutorului pentru încălzirea locuinţei;
  • Bunuri care exclud acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei.

Ajutorul pentru încălzirea locuinţei se acordă familiilor şi persoanelor singure, cetăţeni români sau străini cu domiciliul sau, după caz, reşedinţa în municipiul Oradea, în funcție de venitul net mediu lunar pe membru de familie, dar și în funcție de sistemul de încălzire a locuinței utilizat: gaze naturale, energie termică, energie electrică, lemne, cărbuni, combustibili petrolieri.

Ajutorul pentru încălzirea locuinţei se acordă pentru întregul sezon rece, 01.11.2020 - 31.03.2021, sau pentru o fracțiune din această perioadă, în funcție de data depunerii solicitării și a documentației necesare.

Consumatorii vulnerabili care îndeplinesc condițiile pot să depună solicitările în vederea acordării ajutorului, până cel târziu în data de 20.11.2020, pentru a evita și remedia eventuale situații care ar putea conduce la prejudicierea drepturilor lor.

Consumatorii vulnerabili care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică în sistem centralizat, beneficiază de ajutor lunar pentru încălzirea locuinţei, în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 786 lei în cazul familiilor şi 1082 lei în cazul persoanelor singure.

Consumatorii vulnerabili care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, energie electrică, combustibili solizi sau petrolieri pot beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinţei, în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 750 lei.

Ținând seama de contextul actual și pentru a putea respecta prevederile legale în vigoare în vederea prevenirii răspândirii SARS - CoV 2, vă rugăm să țineți seama de faptul că cererile și declarațiile pe propria răspundere completate și însoțite de documentele doveditoare se pot transmite și on-line la adresa daso@rdsor.ro. 

 

 

Fișiere - ÎNCEPÂND CU DATA DE 20 OCTOMBRIE 2020 SE DISTRIBUIE ȘI SE PREIAU CERERILE PENTRU AJUTORUL DE ÎNCĂLZIRE

Situatie Covid
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator