Trimite unui prieten

Începând de azi se pot plăti din nou impozitele și taxele locale

Luni , 18 Ianuarie 2016, 10:47

Exportă PDF - Începând de azi se pot plăti din nou impozitele și taxele locale Tipărește pagina - Începând de azi se pot plăti din nou impozitele și taxele locale Trimite unui prieten - Începând de azi se pot plăti din nou impozitele și taxele locale
Începând de azi se pot plăti din nou impozitele și taxele locale

Din data de 18.01.2016, încasarea impozitelor şi taxelor de orice fel, datorate bugetului local, se va relua prin personalul din cadrul Centrului de relații cu publicul, ghișeele 21-27, prin intermediul Sistemului Naţional Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar (www.ghiseul.ro), prin unităţile Direcţiei de Poştă precum şi prin unităţile C.E.C., conform programului (orarului) fiecărei unităţi.

Totodată, Primăria municipiului Oradea va porni începând de azi, 18 ianuarie 2016, sistemul de plată online, prin card bancar, a impozitelor şi taxelor locale precum şi a amenzilor contravenţionale. Serviciul de plată online este accesibil pe site-ul primăriei www.oradea.ro la secţiunea "Plăţi online" sau pe www.ghiseul.ro.

Persoanele fizice care își plătesc integral  impozitele şi taxele locale,  oricând  până la data de  31 martie 2016, vor beneficia de o reducere de 10%, iar persoanele juridice care plătesc integral taxele și impozitele beneficiază de o reducere de 5 %.

În cazul în care contribuabilii plătesc impozitele prin intermediul sistemului on-line, la consultarea sumei apare suma integrală, iar în momentul plății această sumă apare calculată cu bonificația aferentă plății sumei integrale.

Nu beneficiază de bonificații contribuabilii care au concesionat, închiriat/au în folosință bunuri proprietate publică a statului sau a unităților administrative publice locale care datorează pentru acesta taxă clădiri sau taxă teren.

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert