Începând de sâmbătă, se restricționează circulația auto în centru

Trimite unui prieten

Începând de sâmbătă, se restricționează circulația auto în centru

Joi , 22 Iunie 2017, 12:29

Exportă PDF - Începând de sâmbătă, se restricționează circulația auto în centru Tipărește pagina - Începând de sâmbătă, se restricționează circulația auto în centru Trimite unui prieten - Începând de sâmbătă, se restricționează circulația auto în centru
Începând de sâmbătă, se restricționează circulația auto în centru

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat închiderea circulației rutiere în Piaţa Unirii începând din data de 24 iunie, în fiecare weekend, de sâmbătă dimineaţa până duminică noaptea. Măsura vine în urma intenţiei municipalităţii de a se restricţiona complet circulaţia auto în zona centrală, acest lucru realizându-se treptat, pe măsură ce se vor crea condiţii pentru rute alternative, precum şi parcări noi în zona centrală.

Astfel, într-o primă etapă, în fiecare sfârșit de săptămână, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10.00 (sâmbătă) și 22.00 (duminică), în centru va fi permisă doar circulaţia taxiurilor şi autobuzelor, urmând ca ulterior încheierii lucrărilor la parcarea subterană de pe strada Independenţei şi darea acesteia în folosinţă, circulaţia spre centru să fie complet închisă.

Legat de această măsură, viceprimarul Florin Birta a menționat: "Luăm această măsură pentru a crea un acces cât mai facil pietonilor în Piața Unirii, pentru a crea un mediu cât mai prietenos cu pietonii, mai ales că în ultima perioadă tot mai mulți turiști vin în zona centrală. Pe viitor, când se va finaliza parcarea subterană de pe strada Independenței și Podul Centenarului, pentru ca șoferii să poată circula și parca în condiții bune, circulația în Piața Unirii se va închide total." 

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert