Trimite unui prieten

Închidere de străzi pentru execuție de lucrări

Joi , 9 Noiembrie 2017, 15:04

Exportă PDF - Închidere de străzi pentru execuție de lucrări Tipărește pagina - Închidere de străzi pentru execuție de lucrări Trimite unui prieten - Închidere de străzi pentru execuție de lucrări
Închidere de străzi pentru execuție de lucrări

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat în şedinţa de joi, 9 noiembrie, închiderea unor artere de circulație pentru execuția de lucrări. Astfel, începând din 13 noiembrie, se închide circulația rutieră pe strada Barcăului, între strada Meșteșugarilor și strada Oneștilor, pentru execuția lucrărilor la obiectivul ,,Modernizare strada Barcăului, tronson strada Lipovei - strada Oneștilor", urmând ca circulația să fie reluată pe data de 16 decembrie.

Tot azi, la solicitarea Direcției Tehnice, s-a aprobat închiderea circulației rutiere pe banda I, de pe ambele sensuri de circulație ale pasajului suprateran de pe şoseaua de centură peste Calea Aradului, pentru execuția lucrărilor de refacere a rosturilor de dilatare. Circulația va fi închisă de luni, 13 noiembrie, până în 26 noiembrie inclusiv.

Tot începând de luni, 13 noiembrie, până în 26 noiembrie, se închide circulația rutieră pe sub Podul Decebal între sensul giratoriu de la intersecția Splaiul Crișanei cu strada W. Shakespeare și intersecția străzilor Principatele Unite cu Constructorilor, pentru execuția lucrărilor de reparații la infrastructura Podului Decebal.

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert