Trimite unui prieten

Înscrieri pentru a 8-a ediție a Semimaratonului Internațional Oradea City Running Day

Vineri , 8 Iunie 2018, 9:22

Exportă PDF - Înscrieri pentru a 8-a ediție a Semimaratonului Internațional Oradea City Running Day Tipărește pagina - Înscrieri pentru a 8-a ediție a Semimaratonului Internațional Oradea City Running Day Trimite unui prieten - Înscrieri pentru a 8-a ediție a Semimaratonului Internațional Oradea City Running Day
Înscrieri pentru a 8-a ediție a Semimaratonului Internațional Oradea City Running Day

Peste 100 de zile se dă startul la ediția a 8-a a Semimaratonului Internațional Oradea City Running Day, organizat de Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor, care va avea loc în data de 16 septembrie 2018.

Semimaratonul Internațional Oradea City Running Day promovează sportul, respectiv alergarea pe distanțe lungi,  ca parte integrantă a unui stil de viață sănătos și creşte potenţialul turistic al oraşului.

Evenimentul se va desfășura în centrul istoric al orașului Oradea, iar startul va fi dat, ca și anii trecuți, din Piața Ferdinand, la ora 10.00, pentru toate probele de concurs, în afară de cursa copiilor la care startul va fi dat la ora 13.00.

Curse organizate în cadrul evenimentului și condiții de participare

1. Curse competitive: Semimaraton individual Hervis Sports 21 km, Corporate Challenge-ștafetă în 4 (4x5,25 km), 10 km individual și Cursa popular de 5 km.

Condiții de participare: Vârsta minimă a alergătorului la semimaraton individual este de 16 ani. La probele de ștafetă, 10 km individual și 5 km individual, vârsta minimă este de 12 ani. Alergătorul trebuie să facă dovada plății taxei de înscriere și să aibă asupra lui/ei un act de identitate în original la ridicarea kitului de concurs. Alergătorul va completa o declarație, prin care este de acord să participe pe propria lui răspundere, organizatorii nefiind răspunzători pentru eventuale accidente sau alte prejudicii suferite alergător în urma participării la această competiție. Limita de timp este de 3 ore.

2. Curse necompetitive: Cursa Copiilor Masterplast

La cursa de 1 km pot participa copiii până la vârsta de 12 ani. Copiii cu vârsta sub 8 ani vor fi însoțiți de un părinte sau adult.

Părinții copiilor trebuie să semneze o declarație, prin care sunt de acord că copilul lor va participa pe răspunderea părintelui, organizatorii nefind răspunzatori pentru eventuale accidente sau alte prejudicii suferite de copii în urma participării la această competiție.

Zona de start-sosire

Începând de anul acesta, Oradea City Running Day va avea o nouă zonă de start-sosire, care va fi amenajată în Piata Unirii

Înscrieri: Înscrierile la eveniment se fac pe pagina oficială a evenimentului,  www.oradeacityrunningday.ro

 

Sponsor Oficial: Hervis Sports Romania

Sponsori: Masterplast Izvorul Minunilor - apă oficială, Eco Bihor, Isostar - băutură izotonică oficială,  Edelweis Impex Srl, Tehnoprint, Erasport, Butoiul de Aur, Ramada.

Parteneri oficiali: Primăria Municipiului Oradea, Visit Oradea, Consiliul Județean Bihor, Agenția de Management al Destinației Bihor, Discover Bihor, Directia Județeana pentru Sport și Tineret.

Parteneri media: Digi 24 Oradea, Digi Sport, Pro Fm , Evenimente Oradea, Zi de Zi Bihor, Party Oradea, Bihoreanul.

Contact:

www.oradeacityrunningday.ro

info@oradeacityrunningday.ro

 

 

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta