Trimite unui prieten

Întrerupere în furnizarea apei potabile pe strada M. Kogălniceanu

Miercuri , 9 August 2017, 9:04

Exportă PDF - Întrerupere în furnizarea apei potabile pe strada M. Kogălniceanu Tipărește pagina - Întrerupere în furnizarea apei potabile pe strada M. Kogălniceanu Trimite unui prieten - Întrerupere în furnizarea apei potabile pe strada M. Kogălniceanu
Întrerupere în furnizarea apei potabile pe strada M. Kogălniceanu

Compania de Apă Oradea îşi anunţă consumatorii că în ziua de joi, 10.08.2017, din cauza lucrărilor de intercalare a reţelei de apă aferentă străzii Mihail Kogălniceanu, în reţeaua de apă existentă din strada Sucevei, respectiv de intercalare a reţelei de apă aferentă străzii Mihail Kogălniceanu în reţeaua de apă existentă din strada Samuil Micu Klein, lucrare executată de către antreprenorul SC CONSTRUCŢII COPĂCEL SRL, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 08.00 şi 18.00. Vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe strada Mihail Kogălniceanu - tronsonul cuprins între străzile Sucevei şi Avram Iancu, Samuil Micu Klein, Slt. Demetriu Teiuşanu, Rachetei, Semenicului, Rimánoczy Kálmán, Lungă şi strada Scurtă.

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 - 430.928 sau 0359 - 410.203.

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert