Trimite unui prieten

Întrerupere în furnizarea apei potabile

Vineri , 21 Aprilie 2017, 10:33

Exportă PDF - Întrerupere în furnizarea apei potabile Tipărește pagina - Întrerupere în furnizarea apei potabile Trimite unui prieten - Întrerupere în furnizarea apei potabile
Întrerupere în furnizarea apei potabile

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că în ziua de luni 24.04.2017, datorită lucrărilor de intercalare a noii reţele de alimentare cu apă din zona străzii Gheorghe Doja,lucrare executată de către antreprenorul SC COMPLET INSTAL SRL, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 0900 şi 1600. Vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe străzile: Gheorghe Doja (tronsonul cuprins între str. Arinului şi nr. de imobil 186) şi Şanţului (inclusiv localitatea Săldăbagiu de Munte).

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 - 430.928 sau 0359 - 410.203.

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert