Trimite unui prieten

ÎNTRERUPERI ÎN FURNIZAREA APEI POTABILE

Vineri , 7 Iunie 2019, 13:40

Exportă PDF - ÎNTRERUPERI ÎN FURNIZAREA APEI POTABILE Tipărește pagina - ÎNTRERUPERI ÎN FURNIZAREA APEI POTABILE Trimite unui prieten - ÎNTRERUPERI ÎN FURNIZAREA APEI POTABILE
ÎNTRERUPERI ÎN FURNIZAREA APEI POTABILE

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, luni 10.06.2019, datorită lucrărilor de deviere a magistralei de alimentare cu apă DN 250 mm din strada Sfântul Apostol Andrei, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 0900 şi 1800. Vor fi afectaţi consumatorii alimentaţi prin staţia de hidrofor SH 610 cu străzile arondate acesteia: B-dul Decebal, Sovata, Dobreştilor, Progresului, Doina, Nicolae Bălcescu şi Vasile Conta.

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Compania de Apă își scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 - 430.928 sau 0359 - 410.203.

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei