Trimite unui prieten

Întreruperi în furnizarea apei potabile pe strada Roman Ciorogariu

Luni , 9 Octombrie 2017, 10:53

Exportă PDF - Întreruperi în furnizarea apei potabile pe strada Roman Ciorogariu Tipărește pagina - Întreruperi în furnizarea apei potabile pe strada Roman Ciorogariu Trimite unui prieten - Întreruperi în furnizarea apei potabile pe strada Roman Ciorogariu
Întreruperi în furnizarea apei potabile pe strada Roman Ciorogariu

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de marţi 10.10.2017, datorită lucrărilor de execuţie a unui nou branşament de apă pe strada Roman Ciorogariu, lucrare executată de către antreprenorul SC GLOBAL SERV SRL, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 0900 şi 1800. Vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe strada Roman Ciorogariu.

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcțiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametri de furnizare şi de calitate a apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 - 430.928 sau 0359 - 410.203.

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert