Trimite unui prieten

Joi, 6 decembrie, la ora 18, se aprind luminile de sărbători

Marti , 4 Decembrie 2018, 15:02

Exportă PDF - Joi, 6 decembrie, la ora 18, se aprind luminile de sărbători Tipărește pagina - Joi, 6 decembrie, la ora 18, se aprind luminile de sărbători Trimite unui prieten - Joi, 6 decembrie, la ora 18, se aprind luminile de sărbători
Joi, 6 decembrie, la ora 18, se aprind luminile de sărbători

Joi, 6 decembrie, o dată cu deschiderea Târgului de Crăciun în Piața Unirii, va avea loc și  aprinderea oficială a instalaţiilor luminoase specifice sărbătorilor de iarnă. Orădenii sunt așteptați joi, la ora 18:00, să asiste lângă bradul de Crăciun din Piața Unirii la aprinderea luminilor de sărbători.

Luminile se vor aprinde în toată zona centrală, începând din perimetrul desfășurării Târgului de Crăciun, clădirea Primăriei Oradea, Podul Sf. Ladislau, Piața Ferdinand și strada Republicii, urmând ca apoi decorul luminos de sărbători să poată fi admirat în tot orașul.

După aprinderea luminilor va avea loc concertul inaugural al Târgului de Crăciun, care în acest an va fi susținut de către INNA, o artistă autohtonă de renume internațional, care va urca pe scena din Piața Unirii de la ora 19:00.

Tot în acest prim weekend al Târgului de Crăciun vor avea loc concerte live susținute de Distinto și Marius Mihalache & Taraf.

Iluminatul de sărbători va fi realizat pe toate bulevardele din municipiu, la toate intrările și ieșirile din oraș, pe principalele artere de circulație, pe poduri, în parcuri, dar și în piețe. Față de anii precedenți, la aceste locații se adaugă parcurile Dragoș Vodă, Mihai Viteazul, I.C. Brătianu și 22 Decembrie.

Oradea va fi împodobită cu 14 km de ghirlande și peste 300 medalioane și figurine luminoase amplasate pe stâlpi, plase luminoase, tuneluri şi fântâni de lumini. Acestea vor avea diferite forme de brăduți, fulgi de nea, steluțe, reni, oameni de zăpadă.

 

Centenar
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta