Trimite unui prieten

La Primăria Oradea a avut loc cea de-a patra ediție din acest an a evenimentului Nunta de Aur

Joi , 29 August 2019, 14:43

Exportă PDF - La Primăria Oradea a avut loc cea de-a patra ediție din acest an a evenimentului Nunta de Aur Tipărește pagina - La Primăria Oradea a avut loc cea de-a patra ediție din acest an a evenimentului Nunta de Aur Trimite unui prieten - La Primăria Oradea a avut loc cea de-a patra ediție din acest an a evenimentului Nunta de Aur
La Primăria Oradea a avut loc cea de-a patra ediție din acest an a evenimentului Nunta de Aur

Primăria municipiului Oradea a organizat azi, 29 august 2019, o nouă premiere din acest an a cuplurilor orădene care au sărbătorit 50 de ani de căsătorie.

La această festivitate au fost invitate 45 de familii, care au fost felicitate de primarul Ilie Bolojan, în calitate de gazdă la Nunta de Aur. Acesta a înmânat câte o diplomă, însoţită de un premiu în bani, în cuantum de 500 lei pentru fiecare pereche.

În discursul său, primarul Ilie Bolojan a mulţumit celor prezenţi pentru modelul de viaţă pe care îl oferă, într-o lume în care neînţelegerile şi problemele sunt elemente tot mai dominante.

"Așa cum știți, de foarte mulți ani Primăria organizează aceste întâlniri în care, în semn de respect pentru cei care ați construit familii puternice în Oradea, pentru cei care au avut o căsnicie îndelungată, Primăria acordă această diplomă de recunoștință. Vreau să vă mulțumesc în calitate de primar pentru tot ce ați făcut în acești ani pentru famiiliile dumneavoastră, pentru tot ce ați făcut pentru Oradea. Dumnezeu să vă dea multă sănătate, să auzim de lucruri bune pentru Oradea, pentru dumneavoastră, pentru țara noastră. La mulți ani, multă sănătate și să ne vedem cu bine", a spus oaspeților Ilie Bolojan.

Reamintim că Compartimentul de Stare Civilă primeşte în continuare cereri de la cei care împlinesc 50 de ani de căsnicie, la camera 12 parter, în clădirea Primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de  telefon 0259/408824. 

 

 

Galeria foto - La Primăria Oradea a avut loc cea de-a patra ediție din acest an a evenimentului Nunta de Aur

Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei