Trimite unui prieten

Licitație pentru amplasarea statuilor Episcopului Roman Ciorogariu, a Episcopului Demetriu Radu și a Regelui Ferdinand în Piața Unirii

Marti , 4 Decembrie 2018, 14:51

Exportă PDF - Licitație pentru amplasarea statuilor Episcopului Roman Ciorogariu, a Episcopului Demetriu Radu și a Regelui Ferdinand în Piața Unirii Tipărește pagina - Licitație pentru amplasarea statuilor Episcopului Roman Ciorogariu, a Episcopului Demetriu Radu și a Regelui Ferdinand în Piața Unirii Trimite unui prieten - Licitație pentru amplasarea statuilor Episcopului Roman Ciorogariu, a Episcopului Demetriu Radu și a Regelui Ferdinand în Piața Unirii
Licitație pentru amplasarea statuilor Episcopului Roman Ciorogariu, a Episcopului Demetriu Radu și a Regelui Ferdinand în Piața Unirii

Săptămâna trecută a fost publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro anunțul de concurs de soluții privind amplasarea statuii Episcopului Roman Ciorogariu în fața Bisericii cu Lună și a Episcopului Demetriu Radu în fața Catedralei Sf. Nicolae, dar și privind amplasarea statuii Regelui Ferdinand al României în Piața Unirii.  

Practic, sunt scoase la licitație două loturi: Lotul 1 - Amplasarea  statuilor  Episcopilor Roman Ciorogariu  și Demetriu Radu în Piața Unirii, în fața Bisericii cu Luna, respectiv în fața Catedralei Sf. Nicolae și Lotul 2 - Amplasarea Statuii Regelui Ferdinand al României  în Piața Unirii.

Valoarea totală estimată a primului lot este de 5.031.900 lei fără TVA, iar a lotului 2 este de 4.193.100 fără TVA.  Termenul de realizare a statuilor este de 3 luni pentru Lotul 1 și de 4 luni pentru Lotul 2.

Data limită de depunere a proiectelor, la sediul autorității contractante este 07.01.2019, ora 10:00, iar deschiderea ofertelor va avea loc la ora 12:00, tot în 7 ianuarie 2019.

Concursul de soluții se va derula într-o singură etapă, urmând să fie solicitate documentele în baza DUAE (Documentul unic de achiziție european) ofertantului clasat pe locul 1 în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării efertelor. Apoi în baza art 104, aliniatul 7 din Legea nr. 98/016, acesta va fi invitat la procedura de negociere.

Pentru a asigura anonimatul evaluării proiectelor de către juriu și în același timp pentru a nu extinde atribuțiile juriului, autoritatea contractantă va numi o comisie de evaluare. Membrii comisiei de evaluare vor preda anonim, spre evaluarea juriului, proiectele depuse.

Juriul va avea obligația de a evalua, în mod anonim și exclusiv pe baza criteriilor indicate în anunțul de concurs, planurile și proiectele depuse de candidați. Anonimatul va fi menținut până la momentul în care juriul adoptă o decizie sau formulează o opinie, pe care trebuie să o concretizeze într-un raport. Acest raport  trebuie semnat de toți membrii juriului și va conține evaluarea calitativă a fiecărui proiect, clasamentul proiectelor, precum și observațiile și aspectele care trebuie clarificate.

Informații suplimentare privind procedura de licitație pentru cele două loturi pot fi obținute accesând site-ul www.e-licitatie.ro - Anunțul de concurs nr. DC1000025 din data 28.11.2018.

 

Centenar
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta