Trimite unui prieten

Licitație publică pentru atribuirea amplasamentelor la Târgul de Paşti

Miercuri , 7 Martie 2018, 14:46

Exportă PDF - Licitație publică pentru atribuirea amplasamentelor la Târgul de Paşti Tipărește pagina - Licitație publică pentru atribuirea amplasamentelor la Târgul de Paşti Trimite unui prieten - Licitație publică pentru atribuirea amplasamentelor la Târgul de Paşti
Licitație publică pentru atribuirea amplasamentelor la Târgul de Paşti

Primăria Municipiului Oradea organizează licitație publică deschisă cu strigare pentru atribuirea amplasamentelor aflate pe domeniul public al Municipiului Oradea, situat în Piața Unirii, în vederea desfășurării de activități economice în cadrul  evenimentului „Târg de Paști", care va avea loc între  30 martie - 9 aprilie 2018.

Obiectul licitaţiei îl constituie atribuirea de amplasamente pentru alimentaţie publică de tip street food, căsuţe pentru activităţi comerciale specifice sezonului, doi producători de cozonaci secuieşti şi baruri (în căsuţe de lemn). Ofertanţii care nu deţin construcţii proprii, pot solicita organizatorului, prin cererea de participare, închirierea unei căsuţe din lemn (3mx2 m)

Prețul de pornire a licitației este de: 25 lei/mp/zi pentru activitatea de alimentație publică și bar, precum şi 75 lei/căsuță/zi plus TVA. pentru comercializarea de produse. Pasul de licitație este de 1 leu, aplicat la prețul fără TVA.

Producătorii şi meşterii care deţin autorizaţii conform legii beneficiază de reducere de 30% din preţul adjudecat, în condiţiile prezentării documentelor originale la etapa de strigare.

Data limită de depunere a ofertelor este 21 martie 2018, ora 10:00.

Informații suplimentare și documentația de atribuire sunt disponibile pe site-ul www.oradea.ro, secțiunea Licitații.

 

Galeria foto - Licitație publică pentru atribuirea amplasamentelor la Târgul de Paşti

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert