Trimite unui prieten

Locurile de joacă din municipiu sunt inventariate în vederea reparaţiilor

Vineri , 17 Februarie 2017, 14:55

Exportă PDF - Locurile de joacă din municipiu sunt inventariate în vederea reparaţiilor Tipărește pagina - Locurile de joacă din municipiu sunt inventariate în vederea reparaţiilor Trimite unui prieten - Locurile de joacă din municipiu sunt inventariate în vederea reparaţiilor
Locurile de joacă din municipiu sunt inventariate în vederea reparaţiilor

Serviciul Lucrări şi Servicii Publice din cadrul Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Oradea a inventariat în cursul acestei luni 57 de spații de joacă din totalul de 97 aflate pe raza municipiului Oradea, acțiunea continuând până săptămâna viitoare.

Această acțiune de inventariere se face constant, de două ori pe lună și urmăreșe starea în care se află aparatele de joacă.

Din cele 57 de de spații de joacă inventariate, la doar 7 locații s-au constatat mici defecțiuni sau efecte ale acțiunilor de vandalism, precum: împrejmuire metalică dezlipită, șezut de leagăn crăpat și trepte din lemn pe care se urcă la tobogane, demontate și furate. Toate aparatele defecte din spaţiile de joacă urmează să fie reparate sau înlocuite în perioada care urmează.

În ceea ce privește nisipul de la locurile de joacă, la fel ca în fiecare an, la începutul trimestrului II (luna aprilie), acesta va fi înlocuit/completat.

 

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Partener de cultura