Trimite unui prieten

Lucrări de deratizare în Oradea, în perioada 27-28 noiembrie 2018

Miercuri , 30 Octombrie 2019, 11:24

Exportă PDF - Lucrări de deratizare în Oradea, în perioada 27-28 noiembrie 2018 Tipărește pagina - Lucrări de deratizare în Oradea, în perioada 27-28 noiembrie 2018 Trimite unui prieten - Lucrări de deratizare în Oradea, în perioada 27-28 noiembrie 2018
Lucrări de deratizare în Oradea, în perioada 27-28 noiembrie 2018

Primăria Municipiului Oradea anunță locuitorii că în perioada 04.11.2019-05.11.2019 se execută lucrarea de „Deratizare zone publice și spații verzi din Municipiul Oradea" în zonele publice și spațiile verzi din Municipiul Oradea (parcuri, scuaruri, malurile Crișului Repede, malurile pârâurilor Peța, Sălbatec, Paris și pe domeniul public aferent asociațiilor de proprietari), lucrări ce fac obiectul contractului nr. 197463/23.06.2017.

În zonele tratate, populația va fi avertizată prin fluturași de avertizare „TEREN OTRĂVIT" care vor fi amplasați la vedere. Se va folosi produsul VARAT PASTA, având ca substanța activă Brodifacoum, produs raticid gata de folosire sub formă de pastă proaspătă, avizat pentru profilaxia sanitar umană de către Ministerul Sănătății - Comisia Națională a Produselor Biocide.

Momelile vor fi amplasate în stații de intoxicare speciale care vor conține 40 grame momeală. Atragem atenția asupra posibilelor incidente ce pot provoca intoxicarea animalelor domestice și a copiilor care se joacă în parcurile publice. În caz de ingestie accidentală, se solicită imediat sfatul medicului.

În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru o perioadă imediat următoare care se va comunica prin presă.

 

 

Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei