Trimite unui prieten

Lucrări de intercalare a rețelei de apă

Miercuri , 21 Octombrie 2020, 11:26

Exportă PDF - Lucrări de intercalare a rețelei de apă Tipărește pagina - Lucrări de intercalare a rețelei de apă Trimite unui prieten - Lucrări de intercalare a rețelei de apă
Lucrări de intercalare a rețelei de apă

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de joi 22.10.2020, din cauza lucrărilor de intercalare a reţelei de alimentare cu apă în zona str. Mihail Kogălniceanu şi str. Contantin Tănase din Oradea, lucrare executată de către antreprenorul S.C. Instalaţii Montaj S.R.L., furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 09.00 şi 17.00. 

Vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe străzile Contantin Tănase, Mihail Kogălniceanu - între str. Mihai Viteazul şi str. Sucevei, precum şi toţi consumatorii alimentaţi din SH 807 (Piaţa 1 Decembrie, str. Crinului, str. Mihail Kogălniceanu, Piaţa Cetăţii).

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care apa la robinete va fi tulbure, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezire. Vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0250.430.928 sau 0359.410.203, program permanent.

 

 

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421