Trimite unui prieten

Lucrările de amenajare a parcării subterane de pe strada Independenței au fost deblocate

Marti , 8 August 2017, 15:19

Exportă PDF - Lucrările de amenajare a parcării subterane de pe strada Independenței au fost deblocate Tipărește pagina - Lucrările de amenajare a parcării subterane de pe strada Independenței au fost deblocate Trimite unui prieten - Lucrările de amenajare a parcării subterane de pe strada Independenței au fost deblocate
Lucrările de amenajare a parcării subterane de pe strada Independenței au fost deblocate

În cadrul conferinței de presă de azi, 8, august 2017, viceprimarul Florin Birta a prezentat stadiul în care se află parcarea subterană de pe strada Independenței, unde recent au fost reluate lucrările.

,,Am deblocat lucrările la această parcare, am schimbat proiectantul datorită complexității lucrărilor și a faptului că era necesar ca proiectantul să fie prezent zilnic aici. Acum se toarnă o șapă de egalizare, urmează să se realizeze apoi stratul de hidroizolație și stratul radier de beton. Apoi, pe verticală, pe lângă pereții mulați, va continua construcția propriu-zisă a parcării, în așa fel încât la finalul anului viitor să avem parcarea finalizată", a spus Florin Birta.

Valoarea totală a lucrărilor la parcarea subterană este de 24.150.000 lei fără TVA. Aceasta va avea aproximativ 400 de locuri de parcare amenajate pe patru nivele subterane, iar la finalul lucrărilor aici este prevăzută atât o zonă de promenadă, care să facă legătura cu cele două poduri, Sf. Ladislau și Podul Intelectualilor, cât și o piațetă deasupra parcării.

,,Este important să facem o parcare funcțională din toate punctele de vedere, aceasta fiind la doar 4 metri distanță de Crișul Repede. S-au găsit cele mai bune soluții pentru hidroizolație în așa fel încât să nu avem probleme cu apa care s-ar putea infiltra în nivelele subterane", a ținut să sublinieze viceprimarul Birta. 

 

 

Galeria foto - Lucrările de amenajare a parcării subterane de pe strada Independenței au fost deblocate

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert