Trimite unui prieten

Lucrările de extindere a Creșei nr. 7 și a Grădiniței nr. 53 din Cartierul Rogerius, în stadiu avansat

Vineri , 8 Noiembrie 2019, 12:48

Exportă PDF - Lucrările de extindere a Creșei nr. 7 și a Grădiniței nr. 53 din Cartierul Rogerius, în stadiu avansat Tipărește pagina - Lucrările de extindere a Creșei nr. 7 și a Grădiniței nr. 53 din Cartierul Rogerius, în stadiu avansat Trimite unui prieten - Lucrările de extindere a Creșei nr. 7 și a Grădiniței nr. 53 din Cartierul Rogerius, în stadiu avansat
Lucrările de extindere a Creșei nr. 7 și a Grădiniței nr. 53 din Cartierul Rogerius, în stadiu avansat

Lucrările de extindere a Creșei nr. 7 și a Grădiniței nr. 53 din Cartierul Rogerius, începute în luna august 2019, sunt în stadiu avansat.

Astfel, luni, 11 noiembrie 2019, constructorul va turna betonul la planșeul peste etajul întâi al clădirii, urmând să înceapă și ultima etapă a structurii de rezistență: șarpanta și învelitoarea.

În perioada anterioară au fost realizate următoarele tipuri de lucrări: excavații pentru realizarea fundațiilor; cofrarea, armarea și turnarea betonului în fundații; turnarea plăcii de beton de la parter și etajul I; realizarea stâlpilor și zidăriei la parter și etaj și cofrarea și armarea planșeului peste etajul I.

Până la sfârșitul lunii decembrie 2019, executantul va finaliza în roșu clădirea nouă aferentă extinderii.

Termenul de predare a lucrării finalizate este începutul lunii august 2020.

Corpul nou de clădire va avea un regim de înălțime de P+1E, cu 3 săli de grupă pentru copii, la standardele actuale impuse de legislația în vigoare, cu 40 de locuri la grădiniță și 20 de locuri la creșă.

Sunt prevăzute grupuri sanitare la fiecare nivel, izolator pentru copiii bolnavi, cabinet medical, vestiare și grupuri sanitare separate pentru personal, zone de depozitare. Proiectul prevede și dotarea cu două locuri de joacă în curte, unul pentru creșă, iar  unul pentru grădiniță.

Executantul lucrării este S.C Conpila S.R.L Oradea, în asociere cu S.C Atamora S.R.L Oradea, proiectant general.

Termenul de execuție este 12 luni, iar lucrările se realizează în cadrul apelului de proiecte nr. POR/4/2017/4.4/4.4/1- Axa prioritară 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiții 4.4 Investițiile în educație, în formare, inclusiv în formare profesională pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare, Obiectiv Specific 4.4 Creșterea calității infrastructurii în vederea asigurării accesului sporit la educaţie timpurie şi sprijinirea participării părinţilor pe piaţa forţei de muncă în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020.

 

 

 

 

Galeria foto - Lucrările de extindere a Creșei nr. 7 și a Grădiniței nr. 53 din Cartierul Rogerius, în stadiu avansat

Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei