Trimite unui prieten

Magazin pentru animale de companie în Piața 100

Luni , 29 Martie 2021, 15:39

Exportă PDF - Magazin pentru animale de companie în Piața 100 Tipărește pagina - Magazin pentru animale de companie în Piața 100 Trimite unui prieten - Magazin pentru animale de companie în Piața 100
Magazin pentru animale de companie în Piața 100

În Piața 100 din Oradea a fost amenajat un spațiu destinat celor care doresc să cumpere sau să comercializeze păsări și animale mici de companie. Iubitorii de animale găsesc aici de la căței de rasă, porumbei ornamentali, găini, cocoşi și boboci, la iepuri, peşti de acvariu, papagali etc.

Magazinul are o suprafață de 162 mp și este situat în partea din spate a pieței, în Sectorul Bazar. Spațiul de unde doritorii pot achiziționa un animal de companie este împărțit în două sectoare, unul pentru câini, cu 16 locuri, având o suprafață de 54 mp, și altul pentru păsări și animale mici, cu 32 de locuri, în suprafață de 108 mp. Tarifele practicate sunt următoarele: 15 lei/loc, în zilele de duminică și 7,5 lei/loc - în zilele de sâmbătă.

Cei care doresc să aibă locul rezervat vor putea întocmi abonamente, anticipat, în acest caz având de achitat 60 lei/loc, pentru zilele de duminică, respectiv 30 lei/loc, pentru zilele de sâmbătă, sau 90 lei pentru toate zilele de sâmbătă și duminică din lună. De menționat că valoarea abonamentului este aceeași, indiferent câte zile de sâmbătă și de duminică are luna. 

 

 

Galeria foto - Magazin pentru animale de companie în Piața 100

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421