Trimite unui prieten

Mai mult sport în vacanţă

Miercuri , 7 Februarie 2018, 15:39

Exportă PDF - Mai mult sport în vacanţă Tipărește pagina - Mai mult sport în vacanţă Trimite unui prieten - Mai mult sport în vacanţă
Mai mult sport în vacanţă

Deşi este vacanţă, copiii din Centrul de Ingrijire de Zi petrec timp preţios în Centru, având parte de o serie de activităţi menite să îi facă să simtă bucuria mult aşteptatei vacanţe.

La începutul anului, Administraţia Socială Comunitară Oradea s-a îngrijit să amenajeze o sală pentru activităţi sportive, unde copiii să îşi consume energia specifică vârstei, într-un mod sănătos.

În acest sens, profesori de aerobic, dans, pilates, baschet, îi iniţiază pe cei mici în tainele dansului şi muzicii, Centrul transformându-se în locul unde muzica, dansul, bucuria şi prietenii se unesc şi creează o armonie minunată.

Îi invităm pe cei care au disponibilitate şi care înţeleg că sportul este modul cel mai bun de petrecere a timpul liber, să vină înspre noi, prin înscrierea ca profesori voluntari şi desfăşurarea unor activităţi recreative sportive cu copiii, în sala special amenajată.

Mulţumim pe această cale voluntarilor şi sponsorilor care vin înspre noi şi ne sprijină în activităţile din Centru. Persoanele interesate să ajute aceşti copii sunt rugate să ne contacteze la telefon: 0259/419450, persoană de contact Maria Ardeleanu - Şef Centru.

 

Galeria foto - Mai mult sport în vacanţă

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert