Trimite unui prieten

Mai sunt 7 zile până când pot fi depuse dosare pentru locuințe ANL destinate medicilor rezidenți

Vineri , 10 Ianuarie 2020, 14:03

Exportă PDF - Mai sunt 7 zile până când pot fi depuse dosare pentru locuințe ANL destinate medicilor rezidenți Tipărește pagina - Mai sunt 7 zile până când pot fi depuse dosare pentru locuințe ANL destinate medicilor rezidenți Trimite unui prieten - Mai sunt 7 zile până când pot fi depuse dosare pentru locuințe ANL destinate medicilor rezidenți
Mai sunt 7 zile până când pot fi depuse dosare pentru locuințe ANL destinate medicilor rezidenți

Conform Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Oradea nr. 964 din 28.11.2019, până în data de 17.01.2020 pot fi depuse cererile, însoțite de acte doveditoare, de către solicitanții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii specialiștilor din sănătate, în municipiul Oradea.

Cererea, vizată de angajator, se depune individual și în nume propriu la Primăria municipiului Oradea - Centrul de Relații cu Publicul (în Piramidă) și trebuie să fie însoțită de documentele prevăzute în anexa la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Oradea nr. 964 din 28.11.2019.

Dosarele incomplete și cele depuse după termen se resping.

Pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în mod exclusiv tinerilor specialiști din sănătate, dosarele vor fi analizate de Comisia socială de analiză a solicitărilor de locuințe pentru tineri, destinate închirierii specialiștilor din sănătate, în municipiul Oradea, județul Bihor, cu respectarea CRITERIILOR DE ACCES ȘI A CRITERIILOR DE SELECȚIE PRIN PUNCTAJ, aprobate prin H.C.L. nr. 862 din 31.10.2019, anexate.

Blocul ANL din curtea Spitalului Municipal Dr Gavril Curteanu, destinat medicilor rezidenți, a fost realizat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe și Primăria Oradea în cursul anului trecut.

Blocul cu 30 de unităţi locative are locuințe de una și două camere, de nivel parter plus patru etaje.

Proiectul de construire de locuinţe pentru medici a avut ca scop stabilizarea populaţiei în municipiul Oradea şi evitarea migraţiei personalului de specialitate medico-sanitar bine pregătit, precum și susținerea acestuia.

 

 

Fișiere - Mai sunt 7 zile până când pot fi depuse dosare pentru locuințe ANL destinate medicilor rezidenți

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2