Trimite unui prieten

Marcel Viorel Cristea şi-a plătit impozitul online şi a câştigat o zi de distracţie la Aquapark Nymphaea

Joi , 16 Martie 2017, 15:29

Exportă PDF - Marcel Viorel Cristea şi-a plătit impozitul online şi a câştigat o zi de distracţie la Aquapark Nymphaea Tipărește pagina - Marcel Viorel Cristea şi-a plătit impozitul online şi a câştigat o zi de distracţie la Aquapark Nymphaea Trimite unui prieten - Marcel Viorel Cristea şi-a plătit impozitul online şi a câştigat o zi de distracţie la Aquapark Nymphaea
Marcel Viorel Cristea şi-a plătit impozitul online şi a câştigat o zi de distracţie la Aquapark Nymphaea

Astăzi, 16 martie 2017, a avut loc cea de-a patra tragere la sorți în cadrul campaniei ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea", care a demarat în 13 februarie și prin care Primăria dorește să-i motiveze pe cetățeni să plătească impozitul online.

Tragerea la sorți s-a făcut pentru plățile online efectuate de contribuabili în perioada 6 - 12 martie, fiind validate doar plățile de impozit integral pentru anul în curs. O comisie formată din Eduard Florea, directorul economic al Primăriei Oradea, Eugenia Borbei, director juridic și Anca Grama, purtător de cuvânt, a participat azi la procedura de extragere a câștigătorului.

Din cei 853 de contribuabili care au plătit impozitul online integral, prin extragere computerizată au fost desemnat câștigător Cristea Marcel Viorel, proprietar, de pe strada Hațegului. Acesta va fi înștiințat prin adresă la domiciliu că își poate ridica în termen de 30 de zile de la sediul Primăriei voucherul care îi oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea, pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani. Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul.

Primăria Oradea le mulțumește tuturor contribuabililor, amintind pe această cale că cei care își plătesc integral impozitul până în 31 martie beneficiază de bonificația de 10%, iar în plus cei care îl plătesc online pot câștiga, în fiecare săptămână până la sfârşitul lunii martie, o zi de distracție la aquapark pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani.

Următoarea extragere va avea loc săptămâna viitoare, în data de 24 martie.

 

Urmărește pe Facebook extragerea câștigătorului

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert