Trimite unui prieten

Miercuri, 5 iunie, nu vor mai fi verificate sirenele de alarmare publică

Marti , 4 Iunie 2019, 14:42

Exportă PDF - Miercuri, 5 iunie, nu vor mai  fi verificate sirenele de alarmare publică Tipărește pagina - Miercuri, 5 iunie, nu vor mai  fi verificate sirenele de alarmare publică Trimite unui prieten - Miercuri, 5 iunie, nu vor mai  fi verificate sirenele de alarmare publică
Miercuri, 5 iunie, nu vor mai  fi verificate sirenele de alarmare publică

Potrivit informării venite din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bihor, în contextul situațiilor de urgență din țară generate de manifestarea fenomenelor hidro-meteorologice periculoase, în cursul zilei de mâine, 5 iunie, nu vor mai fi verificate sirenele de alarmare publică.

În această perioadă, utilizarea sirenelor se va realiza doar în situații reale, în care este necesară dispunerea de măsuri de autoprotecție pentru populație.

Derularea exercițiului național „Miercurea alarmelor" va continua din luna iulie, în prima zi de miercuri, de la ora 10:00. Testarea a fost lansată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență încă de acum doi ani și este destinată verificării sistemului de alarmare a populației despre iminența unui pericol și, implicit, dezvoltării reacției cetățenilor în situații de protecție civilă.

Cele mai des întâlnite situații în care este alarmată populația prin intermediul sirenelor electrice și electronice sunt dezastrele naturale și calamitățile, care pun în pericol viața persoanelor.

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei