Trimite unui prieten

Modificări de circulație în zona de trafic Calea Aradului - str. Făgărașului și legătura cu str. Dimitrie Cantemir

Miercuri , 15 Mai 2019, 12:04

Exportă PDF - Modificări de circulație în zona de trafic Calea Aradului - str. Făgărașului și legătura cu str. Dimitrie Cantemir Tipărește pagina - Modificări de circulație în zona de trafic Calea Aradului - str. Făgărașului și legătura cu str. Dimitrie Cantemir Trimite unui prieten - Modificări de circulație în zona de trafic Calea Aradului - str. Făgărașului și legătura cu str. Dimitrie Cantemir
Modificări de circulație în zona de trafic Calea Aradului - str. Făgărașului și legătura cu str. Dimitrie Cantemir

Primăria Oradea anunță că, datorită avansării în ritm susținut a lucrărilor, a apărut o nouă modificare în zona de trafic afectată de executarea lucrărilor „Extindere linie nouă de tramvai pe traseul Calea Aradului - str. Făgărașului și legătura cu str. Dimitrie Cantemir".

Astfel, începând de miercuri, 15 mai 2019, pe sensul de mers dinspre Calea Aradului spre ieșirea din oraș, spre Aeroport, se menține restricția, în sensul că de la trei benzi de circulație se va putea circula doar pe una, iar, în plus, virajul la stânga pentru a reveni pe Calea Aradului va fi interzis, șoferii având posibilitatea să se întoarcă în sensul giratoriu următor.

În atașament poate fi vizualizat harta cu privire la devierea traficului în intersecția Calea Aradului - strada Aviatorilor.

 

 

Fișiere - Modificări de circulație în zona de trafic Calea Aradului - str. Făgărașului și legătura cu str. Dimitrie Cantemir

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei