Modificări în circulația mijloacelor de transport în comun

Trimite unui prieten

Modificări în circulația mijloacelor de transport în comun

Vineri , 8 Septembrie 2017, 9:39

Exportă PDF - Modificări în circulația mijloacelor de transport în comun Tipărește pagina - Modificări în circulația mijloacelor de transport în comun Trimite unui prieten - Modificări în circulația mijloacelor de transport în comun
Modificări în circulația mijloacelor de transport în comun

OTL informează publicul călător că, începând de luni, 11 septembrie 2017, mijloacele de transport în comun vor circula conform graficelor de zile lucrătoare cu şcoală.

Tot începând din 11 septembrie, pe linia 14 de autobuz, în intervalul orelor de vârf, unele curse vor fi prelungite până la staţia Macon pentru a răspunde solicitărilor angajaţilor unităţilor economice din zona străzii Uzinelor. OTL roagă călătorii să consulte graficele de circulaţie afişate în staţii.

Totodată, linia 24 urmează să fie desfiinţată începând cu aceeaşi dată.

Staţia Sinagoga Ortodoxă, de pe str. Mihai Viteazul, va fi din nou operaţională pentru liniile 13, 15 şi 16 pe sensul de mers dinspre str. M. Kogălniceanu către Centrul Civic, începând din 11 septembrie.

Provizoriu, în perioada 11 septembrie - 13 octombrie 2017, pentru a veni în sprijinul călătorilor care solicită eliberarea de carduri noi de călătorie, se modifică programul de funcţionare a punctelor de preluare a datelor, după cum urmează:

- Punctul de la Orăşelul Copiilor va fi deschis de marţi până vineri - între orele 9:00 şi 19:00, sâmbăta - între orele 10:00 şi 14:00. Duminică şi luni punctul va fi închis.

- Departamentul Comercial OTL (intrarea în depoul Salca) va fi deschis de luni până vineri între orele 7:00 şi 19:00, iar sâmbăta între orele 10:00 şi 14:00.

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert