Trimite unui prieten

Noile taxe de parcare, valabile de la 1 martie 2017

Luni , 27 Februarie 2017, 15:05

Exportă PDF - Noile taxe de parcare, valabile de la 1 martie 2017 Tipărește pagina - Noile taxe de parcare, valabile de la 1 martie 2017 Trimite unui prieten - Noile taxe de parcare, valabile de la 1 martie 2017
Noile taxe de parcare, valabile de la 1 martie 2017

Primăria Oradea aduce la cunoștința locuitorilor noul nivel al taxelor de parcare, valabil de la 1 martie 2017 pe raza municipiului Oradea, atât în ceea ce privește parcările publice cu plată, cât și parcările supraetajate, dar și tarifele pentru ridicare stabilite pentru acest an.

Creșterile care apar la unele tarife au fost adoptate prin HCL nr. 69 din februarie 2017, privind modificarea HCL nr. 883/2016 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2017. Astfel, tariful pentru ora de parcare la parcările cu durată limitată creşte de la 2 lei la 2,6 lei pe toată raza municipiului, inclusiv la noua parcare D+P de la Piaţa Rogerius, excepţie făcând parcarea supraetajată din spatele Palatului de Justiţie. Precizăm că preţul abonamentelor rămâne cel stabilit anterior pentru anul 2017.

În cazul plăţii taxei de parcare prin SMS, tarifele au fost stabilite ţinându-se cont de exigenţele specifice ale operatorilor de telefonie mobilă. Noile tarife sunt: pentru 30 de minute 0,42 euro, pentru o oră 0,83 euro, iar pentru două ore 1,67 euro.

"La solicitările operatorilor de telefonie mobilă s-a făcut o ajustare a tarifelor de parcare, datorită faptului că acești operatori folosesc un sistem de tarifare multiplu de 5 euro cenți. Astfel se explică o creștere de cca 1% la unele tarife de parcare achitate prin SMS", a explicat şeful Direcției Patrimoniu Imobiliar, Lucian Popa.

Cei interesați de noile tarife pot vizualiza cele trei fișiere din atașament.

Fișiere - Noile taxe de parcare, valabile de la 1 martie 2017

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert