Trimite unui prieten

Nunta de aur la o nouă ediție

Joi , 3 Octombrie 2019, 15:26

Exportă PDF - Nunta de aur la o nouă ediție Tipărește pagina - Nunta de aur la o nouă ediție Trimite unui prieten - Nunta de aur la o nouă ediție
Nunta de aur la o nouă ediție

Azi, 3 octombrie 2019, Primăria Oradea, prin Compartimentul de Stare Civilă, în baza HCL nr.68/2008, a organizat în sala „Traian Moşoiu" o nouă festivitate de premiere a familiilor care au împlinit  50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.

Cu această ocazie au fost invitate 38 de familii care şi-au sărbătorit „Nunta de Aur". Acestea au fost felicitate de viceprimarul Mircea Mălan, prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.

„În numele Primăriei Oradea, al meu și al primarului Ilie Bolojan vă mulțumesc pentru că ne onorați cu prezența d-voastră aici. Ne-am făcut un obicei din a organiza acest eveniment emoționant Nunta de Aur, o manifestare în care dorim să vă arătăm prețuirea și respectul nostru pentru tot ceea ce ați făcut pentru oraș, pentru comunitate, dar și pentru modelele de dragoste, de toleranță și înțelegere pe care ni le arătați, prin sărbătorirea a 50 de ani de căsnicie, ani în care ați trecut împreună peste toate dificultățile vieții. Le spun mereu tinerilor, care vin să le oficiez căsătoria, că le doresc din suflet să se întoarcă și ei peste 50 de ani să sărbătorească la fel ca d-voastră Nunta de Aur. Vă asigur de tot respectul și prețuirea noastră și vreau să știți că vă stăm la dispoziție oricând credeți că vă putem fi de ajutor", a spus viceprimarul Mircea Mălan.

La sfârșitul ceremoniei, acesta le-a mulțumit familiilor pentru prezență, urându-le în numele Primăriei Oradea, al domnului primar Ilie Bolojan și al tuturor colegilor din Primărie, sănătate și toate cele bune.

Primăria Oradea reamintește cetăţenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr.867/2005, se acordă un premiu în bani  în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea.

Compartimentul de Stare Civilă primeşte în continuare cereri la camera 12, parter, în clădirea primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0259/408824. 

 

 

Galeria foto - Nunta de aur la o nouă ediție

Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei