Trimite unui prieten

O nouă licitație pentru atribuirea de parcele de teren în parcurile industriale din Oradea

Marti , 7 Martie 2017, 15:08

Exportă PDF - O nouă licitație pentru atribuirea de parcele de teren în parcurile industriale din Oradea Tipărește pagina - O nouă licitație pentru atribuirea de parcele de teren în parcurile industriale din Oradea Trimite unui prieten - O nouă licitație pentru atribuirea de parcele de teren în parcurile industriale din Oradea
O nouă licitație pentru atribuirea de parcele de teren în parcurile industriale din Oradea

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA organizează în perioada 7 martie 2017 - 1 iunie 2017 o nouă procedură de licitație în vederea cesionării dreptului de folosință asupra parcelelor disponibile în Parcurile Industriale I, II, și III din Oradea. 

Depunerea ofertelor se va face în perioada 07 martie 2017 - 28 martie 2017 ora 12.00, conform calendarului licitației, între orele 08.00 - 16.00 și 08.00 - 12.00 (pentru data de 28 martie 2017 care reprezintă ultima zi de depunere a ofertelor), la următoarea adresă: Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA., Oradea, strada Primăriei nr. 3, parter.

Deschiderea ofertelor va avea loc în prezenţa ofertanţilor şi a Comisiei de Evaluare şi Selecţie a Ofertelor, în data de 28 martie 2017, la ora 14.00, conform calendarului licitației, la sediul Agenției de Dezvoltare Locală Oradea S.A., situat în Oradea, strada Primăriei nr. 3, parter.

Detaliile despre documentația necesară sunt disponibile pe site-ul Agenției de Dezvoltare Locală Oradea SA, www.adlo.ro, și pot fi consultate și descărcate accesând linkul http://adlo.ro/licitatii-in-curs.

Solicitarea informațiilor referitoare la documentația de licitație și condițiile de participare la procedura va putea fi adresată societății administrator numai în scris pe adresa de email contact@adlo.ro

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert