Trimite unui prieten

O nouă tragere la sorți în cadrul campaniei ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea\"

Joi , 8 Februarie 2018, 14:09

Exportă PDF - O nouă tragere la sorți în cadrul campaniei ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea\ Tipărește pagina - O nouă tragere la sorți în cadrul campaniei ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea\ Trimite unui prieten - O nouă tragere la sorți în cadrul campaniei ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea\
O nouă tragere la sorți în cadrul campaniei ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea\

Astăzi, 8 februarie, a avut loc a treia tragere la sorți în cadrul campaniei ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea", care a demarat în 15 ianuarie și prin care Primăria dorește să-i motiveze pe cetățeni să plătească impozitul online.

Tragerea la sorți s-a făcut pentru plățile online efectuate de contribuabili în perioada 29 ianuarie 2018 - 4 februarie 2018, fiind validate doar plățile de impozit integral pentru anul în curs. O comisie formată din Eduard Florea, directorul economic al Primăriei Oradea, Eugenia Borbei, director juridic și Anca Grama, purtător de cuvânt, a participat la procedura de extragere a câștigătorului.

Din cei 515 de contribuabili care au plătit impozitul online integral, prin extragere computerizată a fost desemnat câștigător Teudan Karin, proprietarde pe strada Poet Alexandru Andriţoiu. Acesta va fi înștiințat prin adresă la domiciliu că își poate ridica premiul de la sediul Primăriei, începând de vineri, 9 februarie, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani şi este valabil până la sfârşitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul.

Primăria Oradea le mulțumește tuturor contribuabililor, amintind pe această cale că cei care își plătesc integral impozitul până în 31 martie beneficiază de bonificația de 5%, iar în plus cei care îl plătesc online pot câștiga, în fiecare săptămână până la sfârşitul lunii martie, o zi de distracție la aquapark pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani.

Următoarea extragere va avea loc săptămâna viitoare, în data de 15 februarie.

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert