Trimite unui prieten

O singură ofertă a fost depusă pentru licitația privind realizarea parcării din strada Independenței

Miercuri , 8 August 2018, 12:35

Exportă PDF - O singură ofertă a fost depusă pentru licitația privind realizarea parcării din strada Independenței Tipărește pagina - O singură ofertă a fost depusă pentru licitația privind realizarea parcării din strada Independenței Trimite unui prieten - O singură ofertă a fost depusă pentru licitația privind realizarea parcării din strada Independenței
O singură ofertă a fost depusă pentru licitația privind realizarea parcării din strada Independenței

Până la expirarea termenului limită pentru depunerea ofertelor, marți, 7 august 2018, ora 15.00, șase firme s-au înscris pe SEAP pentru a participa la licitația organizată în vederea continuării lucrărilor la parcarea din strada Independenței. Doar una dintre ele a depus însă oferta în termenul stabilit, respectiv firma Construcții Bihor SA.  

 "Urmează evaluarea ofertantului, iar dacă oferta îndeplinește condițiile cerute și va fi acceptată, urmează semnarea contractului de achiziție publică privind realizarea investiției", informează Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public (ADP) Oradea.

Parcarea subterană din strada Independenței va fi o construcție cu trei nivele subterane, fiind prevăzută cu 460 locuri de parcare. Conform memoriului tehnic de execuție, suprafața totală a terenului este de 4.956 mp. Noua valoare a investiției este de 28,6 milioane lei fără TVA, termenul de finalizare a lucrării fiind de 1 an de la data semnării contractului.

 

 

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta