Trimite unui prieten

Obligativitatea cetățenilor de a întreţine spaţiul verde sau terenurile pe care le deţin sau le administrează pe raza Municipiului Oradea

Joi , 9 Martie 2017, 11:35

Exportă PDF - Obligativitatea cetățenilor de a întreţine spaţiul verde sau terenurile pe care le deţin sau le administrează pe raza Municipiului Oradea Tipărește pagina - Obligativitatea cetățenilor de a întreţine spaţiul verde sau terenurile pe care le deţin sau le administrează pe raza Municipiului Oradea Trimite unui prieten - Obligativitatea cetățenilor de a întreţine spaţiul verde sau terenurile pe care le deţin sau le administrează pe raza Municipiului Oradea
Obligativitatea cetățenilor de a întreţine spaţiul verde sau terenurile pe care le deţin sau le administrează pe raza Municipiului Oradea

Poliţia Locală Oradea şi Primăria Municipiului Oradea reamintesc cetăţenilor prevederile Hotărârii Consiliului Local nr. 429 din 2009 privind Regulamentul de organizare, dezvoltare şi întreţinere a spaţiilor verzi din municipiul Oradea şi a Protocolului de transmitere în folosinţă gratuită a terenurilor cu destinaţia de spaţii verzi şi prevederile Hotărârii Consiliului Local 720 din 2016, privind Regulamentul Serviciilor publice, parcurile și zonele verzi, norme specifice privind protecţia mediului.

Astfel, conform art. 8. din Hotărârea Consiliului Local nr. 429 din 2009, modificată, şi în conformitate cu prevederile art. 18 lit. a şi art. 17 lit. a din Hotărârea Consiliului Local nr. 720 din 2016:

1.     asociaţiile de proprietari, persoanele fizice şi juridice au obligaţia de a efectua, în prima săptămână a fiecărei luni, cosirea/ tăierea ierbii din perimetrul imobilului pe care îl deţin, până la limita carosabilului.

2.     persoanele fizice şi juridice au obligaţia de a asigura o permanentă stare de curăţenie a terenurilor pe care le deţin sau le administrează, până la limita carosabilului.

Nerespectarea prevederilor mai sus menţionate se sancţionează cu amenzi de la 1.000 la 2.500 lei.

Pe viitor, Poliţia Locală Oradea va continua acţiunile de notificare, respectiv de sancţionare a persoanelor care nu se vor conforma.

Poliţia Locală doreşte să mulţumească cetăţenilor care s-au implicat în acţiunile de igienizare şi care, pentru a ne sprijini în demersul nostru comun, pot apela Dispeceratul Poliţiei Locale Oradea la numărul de telefon 0259.969.

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert