Trimite unui prieten

Orădenii vor putea circula sâmbătă gratuit cu noile tramvaie Imperio

Vineri , 31 Iulie 2020, 11:30

Exportă PDF - Orădenii vor putea circula sâmbătă gratuit cu noile tramvaie Imperio Tipărește pagina - Orădenii vor putea circula sâmbătă gratuit cu noile tramvaie Imperio Trimite unui prieten - Orădenii vor putea circula sâmbătă gratuit cu noile tramvaie Imperio
Orădenii vor putea circula sâmbătă gratuit cu noile tramvaie Imperio

Primele tramvaie moderne, cu podea joasă, construite în România, vor intra în circulaţie în luna august, după finalizarea perioadei de probă.

OTL a anunţat că sâmbătă, 1 august 2020, între orele 8:00 şi 17:00, orădenii vor putea călători gratuit cu noile tramvaie.

Tramvaiul Imperio este fabricat de Astra Vagoane Călători Arad, în cooperare cu Siemens. OTL a comandat un lot de 20 de unități, care vor fi livrate până în 2021. Achiziția tramvaielor din Oradea este finanţată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional. Primele tramvaie Imperio au sosit în Oradea în luna mai a acestui an.

Noile tramvaie au 210 locuri, din care 45 pe scaune şi sunt eficiente din punct de vedere energetic, având un sistem de frânare cu recuperarea energiei. Ele sunt dotate cu aer condiționat, instalaţie de încălzire şi ventilaţie/climatizare, totodată există rampă și un spațiu destinat persoanelor cu dizabilități.

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea