Trimite unui prieten

OTL atenționează din nou călătorii să utilizeze barele de susţinere, pentru siguranţa lor

Marti , 14 Februarie 2017, 17:46

Exportă PDF - OTL atenționează din nou călătorii să utilizeze barele de susţinere, pentru siguranţa lor Tipărește pagina - OTL atenționează din nou călătorii să utilizeze barele de susţinere, pentru siguranţa lor Trimite unui prieten - OTL atenționează din nou călătorii să utilizeze barele de susţinere, pentru siguranţa lor
OTL atenționează din nou călătorii să utilizeze barele de susţinere, pentru siguranţa lor

În dimineața zilei de 14 februarie 2017, în jurul orei 9.50, un tramvai care circula pe linia 3N, dinspre Piaţa Unirii către Biserica Emanuel, a fost nevoit să frâneze de urgenţă pentru a evita un iminent accident de circulaţie.

O autoutilitară, proprietatea unei firme de panificaţie, a plecat de pe loc fără să se asigure, virând spre strada Simion Bărnuţiu. Pentru a evita coliziunea, vatmanul care conducea tramvaiul a frânat în regim de urgenţă. O femeie de aproximativ 40 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut în tramvai, lovindu-se la cap.

Întrebată fiind de vatman dacă este nevoie să solicite prezenţa unui echipaj medical, persoana respectivă a răspuns că se simte bine şi că nu este nevoie, astfel că vatmanul si-a continuat cursa. La staţia Biserica Emanuel, călătorii l-au anunţat pe vatman că femeia se simte rău. A fost solicitată imediat prezenţa unui echipaj medical la numărul unic de urgenţă, iar persoana a fost transportată la unitatea de primire urgenţe pentru investigaţii.

OTL revine cu rugămintea adresată călătorilor de a utiliza barele de susţinere, pentru propria lor siguranţă, având în vedere că în trafic pot apărea în orice moment situaţii imprevizibile în care personalul de la bord este nevoie să acţioneze frâna în regim de urgenţă pentru a evita accidente.

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert