Trimite unui prieten

OTL schimbă traseul spre Piaţa 100: autobuzele vor prelua călătorii din str. Islazului

Joi , 8 Noiembrie 2018, 13:00

Exportă PDF - OTL schimbă traseul spre Piaţa 100: autobuzele vor prelua călătorii din str. Islazului Tipărește pagina - OTL schimbă traseul spre Piaţa 100: autobuzele vor prelua călătorii din str. Islazului Trimite unui prieten - OTL schimbă traseul spre Piaţa 100: autobuzele vor prelua călătorii din str. Islazului
OTL schimbă traseul spre Piaţa 100: autobuzele vor prelua călătorii din str. Islazului

Pentru a fluidiza accesul spre noua Piață 100, Administrația Domeniului Public Oradea anunță că stația de unde vor fi preluați călătorii de către autobuzele OTL a fost mutată la intrarea în str. Islazului.

Astfel, cei care vor să ajungă la Piața 100 nu vor mai urca din stația situată în parcarea de la Auchan, ci vor fi preluați dintr-o stație amenajată la intrarea în str. Islazului, colț cu piața veche. De aici, autobuzele vor merge pe lângă Cartierul Europa, după care o vor lua în dreapta spre sensul giratoriu, vor intra direct în Piața 100, după care se vor întoarce pe centură, traficul nefiind aglomerat pe sensul opus.

Autobuzele vor circula în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 8.00. Frecvența mijloacelor de transport va fi din 10 în 10 minute, până la ora 14.00. Transportul pietonilor este gratuit, fiind suportat de către Administrația Domeniului Public Oradea.

 

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta