Trimite unui prieten

Parcarea bazei sportive de la Sala Sporturilor a fost reabilitată

Marti , 10 Iulie 2018, 13:59

Exportă PDF - Parcarea bazei sportive de la Sala Sporturilor a fost reabilitată Tipărește pagina - Parcarea bazei sportive de la Sala Sporturilor a fost reabilitată Trimite unui prieten - Parcarea bazei sportive de la Sala Sporturilor a fost reabilitată
Parcarea bazei sportive de la Sala Sporturilor a fost reabilitată

Primăria Oradea a finalizat reabilitarea parcării dintre Sala Sporturilor „Antonio Alexe" și terenurile de tenis. Lucrările au început în 20 iunie 2018 și au fost finalizate săptămâna trecută, fiind realizate de SC Drumuri Bihor SA, în baza contractului de lucrări având valoarea totală de 163.661, 31 lei fără TVA.

„Această parcare se afla într-o stare avansată de degradare și nu era corespunzătoare, deoarece asfaltul era vechi, cu gropi pe alocuri, iar canalizările nu funcționau bine. Era necesară așadar reabilitarea parcării, deoarece ea deservește atât Sala Sporturilor cât și terenurile de tenis. Totodată, zona Ioșia Nord - Cazaban urmează să intre într-un proces de modernizare iar municipalitatea va amenaja aici un centru de cartier", a declarat Popa Lucian, directorul Direcției de Patrimoniu Imobiliar.

Printre principalele lucrări care au fost executate amintim decaparea stratului de asfalt existent până la suprafața betonată, curățarea și repararea suprafeței decapate, inclusiv îmbunătățirea infrastructurii în anumite zone în care fundația din beton era necorespunzătoare, amorsarea suprafeței, aplicarea unui strat de egalizare din beton asfaltic, așternerea stratului din beton asfaltic, demontarea și înlocuirea gurilor de scurgere și a căminelor carosabile precum și marcarea locurilor de parcare.

Suprafața totală care a fost asfaltată este de 2.555 mp, iar în urma trasării locurilor de parcare a rezultat un număr total de 83 de locuri de parcare, din care 81 de locuri pentru autoturisme și 2 locuri pentru autobuze.

 

Galeria foto - Parcarea bazei sportive de la Sala Sporturilor a fost reabilitată

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert