Trimite unui prieten

Parchează fără griji în Oradea, folosind aplicația pentru plata parcării cu telefonul

Luni , 13 Mai 2019, 15:33

Exportă PDF - Parchează fără griji în Oradea, folosind aplicația pentru plata parcării cu telefonul Tipărește pagina - Parchează fără griji în Oradea, folosind aplicația pentru plata parcării cu telefonul Trimite unui prieten - Parchează fără griji în Oradea, folosind aplicația pentru plata parcării cu telefonul
Parchează fără griji în Oradea, folosind aplicația pentru plata parcării cu telefonul

Sub sloganul "Parchează, plătește, zâmbește!", la Oradea funcționează prima aplicație mobilă din România pentru plata parcării cu cardul, direct de pe telefonul mobil, prin aplicația amparcat.ro.

Astfel, se poate plăti parcarea folosind orice card de debit sau de credit emis în România, care trebuie introdus o singură dată, la plata unei parcări, ca apoi să se poată folosi ori de câte ori este nevoie. 

Aceasta este o soluție inteligentă de plată a parcării care protejează conducătorul auto de amenzi de parcare și oferă liniște atunci când mașina este parcată. 

Aplicația poate fi descarcată gratuit și folosită de către orice șofer care folosește un telefon cu sistem de operare Android sau un iPhone.

>> Descarca aici aplicația pentru Android,

>> Descarcă aici aplicația pentru IPhone

Trebuie parcurși  următorii 3 pași pentru o parcare liniștită în Oradea, simplu, rapid și la cele mai mici costuri : 1. Strada e detectată automat și se va ști exact unde se găsește parcată mașina. 2. Se alege durata parcării peste 30 minute și se poate prelungi oricând, de oriunde, fără griji. 3. Plătești și zâmbești.

Datele cardului se adaugă doar la prima plată și apoi se pot plăti parcările următoare instant. 

Aplicația "amparcat.ro" afișeaza în mod simplu și foarte intuitiv cât timp mai este din parcarea deja plătită, se primesc notificări înainte de expirarea unei parcări, se poate prelungi o parcare în curs oricând și de oriunde, se poate folosi aceeași aplicație pentru mai multe mașini, se indica pe hartă locul unde se parchează.

Prețul parcării prin aplicație în Oradea este de 3 RON pe oră și 25 RON pe zi, cu TVA inclus. Perioada minimă de parcare este de 30 de minute, iar prelungirea parcării se poate face oricând și de oriunde.

 

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei