Trimite unui prieten

Parcul Sportiv Salca III s-a îmbogățit cu trei mese de tenis, donate de societatea Madeflor Construct SRL

Luni , 3 Decembrie 2018, 14:41

Exportă PDF - Parcul Sportiv Salca III s-a îmbogățit cu trei mese de tenis, donate de societatea Madeflor Construct SRL Tipărește pagina - Parcul Sportiv Salca III s-a îmbogățit cu trei mese de tenis, donate de societatea Madeflor Construct SRL Trimite unui prieten - Parcul Sportiv Salca III s-a îmbogățit cu trei mese de tenis, donate de societatea Madeflor Construct SRL
Parcul Sportiv Salca III s-a îmbogățit cu trei mese de tenis, donate de societatea Madeflor Construct SRL

În toamna acestui an s-a finalizat obiectivul de investiții „Amenajare Parc Sportiv Salca III", în cadrul căruia s-au realizat trei terenuri de tenis, două de baschet, unul de minifotbal și trei terenuri de tenis de masă.

Societatea Madeflor Construct SRL a decis să susțină sportul, donând municipiului Oradea trei mese de tenis în aer liber, care au fost montate în Parcul Sportiv Salca III.

Valoarea donației este de 9.746,10 lei (TVA inclus).

Pentru perioada de garanție de 1 an de la montare, mentenanța echipamentelor este asigurată de către firma furnizoare SC Roumasport SRL, iar pentru perioada post-garanție de către Primăria Municipiului Oradea.

Primăria Municipiului Oradea mulțumește Societatății Madeflor Construct SRL pentru această inițiativă și pentru implicarea de care dă dovadă în viața comunității locale.


 

Centenar
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta